( Hostas) in cart ()

Welkom bij de Fransen Hostas upload pagina,

U kunt geld verdienen door uw mooiste Hosta foto's naar ons toe te sturen.

Leest u eerst onze aangepaste voorwaarden (februari 2011) goed door:
 • U moet zich eerst registreren voordat u foto's kunt toezenden.
 • U kunt foto's toezenden van alle Hosta's die in onze database voorkomen. Wanneer u een foto heeft van een Hosta die nog niet in onze lijst staat kunt u het beste per e-mail contact opnemen zodat wij deze naam kunnen toevoegen aan onze database.
 • Onze voorkeur gaat uit naar Hosta foto's met een liggend formaat met een minimale grootte van 1350x900 pixels en een maximale grootte van 8MB.
 • Voor elke goedgekeurde foto ontvangt u "Hosta credits". De Hosta credits worden automatisch bijgeschreven op uw account. Deze Hosta credits kunnen uitsluitend worden besteed in de webwinkel van Fransen Hostas en kunnen niet worden besteed voor andere uitgaven of verzendkosten.
 • De naar ons toegestuurde foto’s via de upload worden als volgt beloond:

  2 euro aan Hosta credits voor foto’s van Hosta’s uit catalogus of gelimiteerd beschikbare lijst die wij goedkeuren en als hoofdfoto beoordelen.

  1 euro aan Hosta credits voor foto’s van Hosta’s uit de catalogus en gelimiteerd beschikbare lijst die goedgekeurd worden en niet als hoofdfoto beoordeeld worden.
  0,50 euro aan Hostas credits voor foto’s van Hosta’s uit de algehele lijst die niet door Fransen Hostas aangeboden worden.
 • Alle foto's die u aan ons stuurt en die goedgekeurd worden, worden ons eigendom. We doen alles wat technisch mogeljk is om de auteursrechten van de foto te beschermen. De naam van de fotograaf wordt vermeld op de website.
 • Niet alle foto's worden goedgekeurd. U maakt de beste kans wanneer de foto een verbetering is van de foto's die al op de website staan (bijvoorbeeld een foto van een meer volwassen plant of een foto waarvan de kleuren beter zijn). Foto's van specifieke details van het blad, rode stelen of andere unieke eigenschappen zijn ook welkom. Van Hosta’s waar nog geen of weinig foto’s van zijn zal de beoordeling enigszins minder kritisch zijn. We beperken de hoeveelheid foto's per soort tot maximaal 5 foto's op de website. Hierdoor kan het voorkomen dat het niet mogelijk is om van bepaalde Hosta’s foto’s te sturen waarvan al 5 mooie foto’s getoond worden.
 • Geef ons enkele dagen de tijd om uw foto te kunnen beoordelen! Dit geldt zeker in het voorjaar waarin we het altijd extra druk hebben.
 • Fransen Hostas stuurt u een kort bericht wanneer de foto is afgewezen. Afgewezen foto's worden door ons verwijderd en niet teruggestuurd.
 • Wilt u ervoor zorgen dat de naam van de fotograaf juist is en dat de foto ook van de aangeboden Hosta soort is? Helaas moeten we een foto afkeuren als er ook maar enige twijfel is.
 • Deze aanbieding geldt alleen voor inwoners van de Europese Unie. Het is nu niet mogelijk om deze aktie te starten voor inwoners buiten de EU. Wanneer u echter interessante foto's heeft dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via [email protected]